Науковий вісник Одеського національного економічного університету 2016, 4, 109-117
Open Access Article
Карпов Володимир,
кандидат економічних наук, доцент, Одеський національний економічний університет,e-mail:karpov 1958@yandex.ua
Матінян Вероніка
студентка, Одеський національний економічний університет, Одеський національний економічний університет, e-mail:karpov 1958@yandex.ua
Карпов В., Матінян В. Розробка бізнес-плану проекту розширення діяльності підприємства (на прикладі ресторану «БРАЗЗАВИЛЬ» МНВІКП «СУЗІР'Я СТРІЛЬЦЯ» TOB)/ В. Карпов, В. Матінян // Науковий вісник Одеського національного економічного університету: зб. наук. праць; за ред.: М.Д. Балджи (голов. ред.). (ISSN 2409-9260). – Одеса: Одеський національний економічний університет. – 2016. – № 4(236). – С. 109-117.
В статті досліджені процеси обгрунтування та оцінки ефективності інвестиційного проекту створення ресторану на базі діючого підприємства МНВІКП «СУЗІР'Я СТРІЛЬЦЯ» TOB; Викладені методологічні основи розробки бізнес-плану інвестиційного проекту по створенню нового бізнесу; проаналізовано аспекти інвестиційного проекту створення ресторану у готелю в м. Одеса. Наведені показники економічної оцінки проекту і його ефективності..
готельний бізнес, ресторан, бізнес-план проекту,інвестиційний проект, аналіз ринку, задум проекту, ефективність проекту.
JEL classification: R400
УДК: 336.3