Титул Зміст Повний текст у PDF
Open Access Реформування економіки України у період воєнного стану як прояв інституціоналізму сучасностіСілін Євген Науковий вісник Одеського національного економічного університету 2025, № 4 (329), с. 7-12 JEL classification: H200; O100; F150; DOI: https://doi.org/10.32680/2409-9260-2025-4-329-7-12 Отримано: 11.04.2025    Ухвалено: 22.04.2025    Опубліковано онлайн: 12.05.2025 |
Open Access Управління механізмом відтворення основного капіталу агропідприємств в умовах цифровізації у дискурсі поведінкової економіки: економіко-психологічні аспектиБасюркіна Наталія, Спаський Ігор Науковий вісник Одеського національного економічного університету 2025, № 4 (329), c. 13-20 JEL classification: D910; O130; Q160; D240; E220; DOI: https://doi.org/10.32680/2409-9260-2025-4-329-13-20 Отримано: 15.04.2025    Ухвалено: 27.04.2025    Опубліковано онлайн: 12.05.2025 |
Open Access Можливості використання інтегрованих технологій у бізнес-процесах підприємствВасильченко Кирило, Михайлов Валерій Науковий вісник Одеського національного економічного університету 2025, № 4 (329), c. 21-29 JEL classification: K100; L630; DOI: https://doi.org/10.32680/2409-9260-2025-4-329-21-29 Отримано: 13.04.2025    Ухвалено: 24.04.2025    Опубліковано онлайн: 12.05.2025 |
Open Access Правове регулювання використання штучного інтелекту в публічному управлінні: виклики цифрової епохиСоколік Віталій, Пащенко Данило, Швець Степан, Башанова Наталія Науковий вісник Одеського національного економічного університету 2025, № 4 (329), c. 30-36 JEL classification: O330; K230; H110; DOI: https://doi.org/10.32680/2409-9260-2025-4-329-30-36 Отримано: 10.04.2025    Ухвалено: 23.04.2025    Опубліковано онлайн: 12.05.2025 |
Open Access Адаптація політики САР і європейських практик управління до потреб Українських територіальних громадТарасова Кристина, Ковальов Анатолій, Грінченко Раїса, Бабій Олег, Уханова Інна Науковий вісник Одеського національного економічного університету 2025, № 4 (329), c. 37-45 JEL classification: Q180; R580; H750; DOI: https://doi.org/10.32680/2409-9260-2025-4-329-37-45 Отримано: 08.04.2025    Ухвалено: 20.04.2025    Опубліковано онлайн: 12.05.2025 |
Open Access Банківське споживче кредитування: тенденції розвитку в умовах воєнного стануДеркач Юлія, Заєць Дмитро Науковий вісник Одеського національного економічного університету 2025, № 4 (329), c. 46-54 JEL classification: G210; E580; D140; C510; DOI: https://doi.org/10.32680/2409-9260-2025-4-329-46-54 Отримано: 06.04.2025    Ухвалено: 21.04.2025    Опубліковано онлайн: 12.05.2025 |
Open Access Динаміка розвитку світового фондового ринкуДобриніна Людмила Науковий вісник Одеського національного економічного університету 2025, № 4 (329), c. 55-61 JEL classification: E440; F290; G190; DOI: https://doi.org/10.32680/2409-9260-2025-4-329-55-61 Отримано: 09.04.2025    Ухвалено: 24.04.2025    Опубліковано онлайн: 12.05.2025 |
Open Access Співпраця держави і бізнесу у сфері пенсійного забезпечення: сучасні тенденції та перспективиДомбровська Софія Науковий вісник Одеського національного економічного університету 2025, № 4 (329), c. 62-67 JEL classification: H550; J320; G230; DOI: https://doi.org/10.32680/2409-9260-2025-4-329-62-67 Отримано: 12.04.2025    Ухвалено: 23.04.2025    Опубліковано онлайн: 12.05.2025 |
Open Access Вплив макроекономічних чинників на ефективність функціонування системи фінансового моніторингу в УкраїніКоваленко Вікторія, Тарновецька Анна Науковий вісник Одеського національного економічного університету 2025, № 4 (329), c. 68-74 JEL classification: G280; E420; E510; DOI: https://doi.org/10.32680/2409-9260-2025-4-329-68-74 Отримано: 14.04.2025    Ухвалено: 23.04.2025    Опубліковано онлайн: 12.05.2025 |
Open Access Оцінка ефективності механізму фінансового та бюджетного регулювання регіонального розвиткуРекуненко Ігор, Чередніченко Дмитро, Завальна Дар'я Науковий вісник Одеського національного економічного університету 2025, № 4 (329), c. 75-83 JEL classification: G380; O180; R580; DOI: https://doi.org/10.32680/2409-9260-2025-4-329-75-83 Отримано: 14.04.2025    Ухвалено: 23.04.2025    Опубліковано онлайн: 12.05.2025 |
Open Access Соціально-економічний профіль і ринок праці бразильської еміграціїГоголь Тетяна Науковий вісник Одеського національного економічного університету 2025, № 4 (329), c. 84-97 JEL classification: F220; DOI: https://doi.org/10.32680/2409-9260-2025-4-329-84-97 Отримано: 08.04.2025    Ухвалено: 19.04.2025    Опубліковано онлайн: 12.05.2025 |
Open Access Розвиток інститутів громадянського суспільства в Україні в умовах європейської інтеграціїНесененко Павло, Подмазко Олесій, Кушнар Валерія Науковий вісник Одеського національного економічного університету 2025, № 4 (329), c. 98-106 JEL classification: F150; P260; O520; DOI: https://doi.org/10.32680/2409-9260-2025-4-329-98-106 Отримано: 10.04.2025    Ухвалено: 22.04.2025    Опубліковано онлайн: 12.05.2025 |
Open Access Сучасні методи підвищення ефективності діяльності підприємстваТанасюк Ірина Науковий вісник Одеського національного економічного університету 2025, № 4 (329), c. 107-113 JEL classification: L210; D240; M110; M120; M210; DOI: https://doi.org/10.32680/2409-9260-2025-4-329-107-113 Отримано: 10.04.2025    Ухвалено: 24.04.2025    Опубліковано онлайн: 12.05.2025 |
Open Access Інноваційні підходи до моделювання бізнес-процесів готельних підприємствХетагурова Діана Науковий вісник Одеського національного економічного університету 2025, № 4 (329), c. 114-120 JEL classification: L830; M110; O310; DOI: https://doi.org/10.32680/2409-9260-2025-4-329-114-120 Отримано: 07.04.2025    Ухвалено: 22.04.2025    Опубліковано онлайн: 12.05.2025 |
Open Access Соціальне підприємництво як вагомий елемент розвитку економіки УкраїниКічук Надія, Деньгуб Валентина Науковий вісник Одеського національного економічного університету 2025, № 4 (329), c. 121-129 JEL classification: L260; L310; DOI: https://doi.org/10.32680/2409-9260-2025-4-329-121-129 Отримано: 12.04.2025    Ухвалено: 26.04.2025    Опубліковано онлайн: 12.05.2025 |
Open Access Стратегії розвитку гастрономічного туризму в Україні на принципах концепції SLOW FOODРедько Вікторія, Боєва Анна Науковий вісник Одеського національного економічного університету 2025, № 4 (329), c. 130-138 JEL classification: L830, О130, Z100; DOI: https://doi.org/10.32680/2409-9260-2025-4-329-130-138 Отримано: 14.04.2025    Ухвалено: 25.04.2025    Опубліковано онлайн: 12.05.2025 |